Loučení s prázdninami aneb výlet na Ostaš

09.08.2012 16:44

SDH Jílovice pořádá

 

Loučení s prázdninami aneb výlet na Ostaš

 

Dovolujeme si Vás tímto pozvat na malou výpravu jejíž cílem bude chatová osada a tábořiště Ostaš v klidném prostředí Chráněné krajinné oblasti Broumovsko nedaleko skalního města Adršpach.

Výlet se uskuteční ve dnech 31. srpna 2012 až 2. září 2012. Můžeme to pojmout jako krátké soustředění pro naše malé hasiče. Budeme spát pod stanem tak k tomu také nezapomeňte přizpůsobit vybavení a oblečení:-). Do cíle se dopravíme vlakem ze stanice Opočno a cílovou zastávkou pro nás bude Žďár nad Metují, dále budeme pokračovat pěšky po turistickém značení až do tábořiště cca 3km.

V pátek budeme mít k večeři teplou polévku, na sobotu je plánován celodenní výlet do skal. Pro každého účastníka bude připraven balíček s jídlem na celý den. Na večer je plánován táborák s opékáním buřtíků. Další den dopoledne už budeme směřovat k domovu.

Malé hasiče do 10ti let musí doprovázet alespoň některý z rodičů.  Vlak z Opočna odjíždí v 15:15 my budeme mít sraz u nádraží už ve 14:50. Batožinu a stany budeme nakládat už ve čtvrtek u hasičárny v 19 hodin.

V neděli  dorazíme do Opočna ve 12:46.

Batohy si budete moci vyzvednout opět u hasičárny v Jílovicích.

Přihlášku prosím odevzdejte nejpozději do neděle 19. srpna 2012.

Za nepříznivého počasí budeme nuceni výlet přesunout na jíný termín!

Moc se na Vás těšíme a doufáme, že se sejdeme v hojném počtu.

Nezapomeňte sebou dobrou  dobrou náladu !!!

 

Závazná přihláška: prihlaska.doc (29,5 kB)